CitySolar SMART BIN

CitySolar älyroska-astia

CitySolar älyroska-astia puristaa jätteet 100 % aurinkoenergialla. Patentoidun teknologiansa ansiosta CitySolar määrittelee tehokkaan jätehuollon uudelleen. CitySolarin valtava, jopa 2000 litran kapasiteetti mahdollistaa pitkän ja kustannustehokkaan tyhjennysvälin. Helposti muutettava kapasiteetti ja  vaihdettavat sivupaneelit vähentävät kustannuksia tehokkaasti. 

Jätehuollon tarpeiden mukaan muunneltava 3-in-1-kapasiteetti

Uuden CitySolar-älyroskiksen avulla voit kolmen jäteastiakoon välillä: 240 litran jäteastia, 120 litran jäteastia (sovitin) tai suuremman takapaneelin ansiosta jopa 360 litran jäteastia. Tämä muunneltavuus varmistaa, että voit helposti skaalata jäteastian kapasiteettia sijaintisi ja alueella syntyvien jätteiden määrän mukaan, olipa kyseessä sitten vilkas kaupungin keskusta tai pienempi asuinalue. Sano hyvästit kiinteän kokoisten jäteastioiden rajoituksille ja koe räätälöidyn jätteenkeräyksen tuomat edut.

Cs vs traditional litter bins 5_2
0 litraa
CitySolar 240 litran jäteastialla + 120 litran sovittimella varustettuna
Cs vs traditional litter bins 10
0 litraa
CitySolar ja 240 litran pyörällinen jäteastia
CITYSOLAR vs traditional litter bins 14
0 litraa
CitySolar 360 litran jäteastialla

Setting New Standards

Citysolarin puristava, sensoreilla varusteltu älykäs jäteastia ei ainoastaan purista jätettä, vaan se myös vähentää sekä käyttökustannuksia että hiilijalanjälkeä jopa 90 prosenttia. Sano hyvästit tehottomuudelle ja monta kertaa päivässä tyhjennettäville perinteisille roska-astioille.

 

Ainutlaatuisen, patentoidun puristusjärjestelmänsä ansiosta CitySolar älyroskis muuttaa jätehuoltoa ja tehostaa toimintoja samalla kun se suojelee ympäristöä vähentämällä tyhjennysten määrää radikaalisti. 

CitySolarin tarjoamat hyödyt

Säästöt kustannuksissa

CitySolar auttaa vähentämään tyhjennyskustannuksia jopa 90 % virtaviivaistamalla jätteiden keräystä. Takaisinmaksuaika jopa vain vuoden – nopeaa tuottoa myös suurille kaupungeille. Asiakkaamme ovat vaihtaneet kerran päivässä tyhjennettävän roska-astian CitySolariin, jota tyhjennetään samalla paikalla 4 viikon välein. 

Siisteys ja estetiikka

CitySolar edistää siisteyttä ja luo turvallisemman ja miellyttävämmän ympäristön. Päivitä kaupunkisi siistiksi ja edistä kestäviä, moderneja jätehuoltokäytäntöjä. CitySolar tunnistaa täyttöasteen, joka vähentää ylitäyttyneitä roska-astioita kaupunkikuvassa. 

Kestävä kehitys

CitySolar aurinkoenergialla toimiva älyroska-astia tehostaa jätteidenkeräystä, mikä vähentää keräysmatkoja ja jopa 90 % kuljetusten hiilidioksidipäästöjä. Lisäksi 95 % CitySolarin valmistukseeen käytetyistä materiaaleista on kierrätettäviä.

Tehokkuus ja turvallisuus

CitySolar älyroska-astia tehostaa tyhjennysprosessia, minimoi henkilöstön manuaalisen käsittelyn riskit ja varmistaa turvallisuuden.

Edulliset elinkaarikustannukset, helppo huollettavuus

Uusi CitySolar on rakennettu kestämään, minimoimaan elinkaarikustannukset ja maksimoimaan tehokkuus laadukkailla materiaaleilla ja mullistavan nopealla (10min)  paneelien vaihdolla. Vaihda vaurioituneet ja huoltoa kaipaavat paneelit kenttäolosuhteissa, vähennä ilkivallan aiheuttamia kustannuksia.

Tuotetiedot

Ruostumaton teräs

Galvanoitu teräs, jonka korroosioluokka on korkein C5.

Kokonaiskorkeus 1490 mm

Kokonaisleveys 770 mm

Soveltuvat roska-astiat 120 L (sovitin 240L astiaan) / 240 L / 360 L

Puristussuhde 5:1

Järjestelmän jännite 12 V

Skandinaavinen muotoilu, valmistus Suomessa

CitySolar-älykkäässä jäteastiassa on tyylikäs ja minimalistinen skandinaavisesti inspiroitunut muotoilu, jossa on selkeät linjat ja moderni estetiikka. Sen virtaviivainen muoto on sekä toimiva että visuaalisesti houkutteleva, ja se sisältää kehittynyttä aurinkoenergialla toimivaa tekniikkaa, joka tehostaa jätehuoltoa. 

 

CitySolar älyroska-astiat valmistetaan Suomessa, Ylöjärven tehtaallamme. Tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta galvanoidusta teräksestä, joka parantaa merkittävästi tuotteen korroosionkestävyyttä ja tekee materiaalista helpommin maalattavan. Oma maalaamomme takaa pintakäsittelyprosessin hyvän hallinnan, joka johtaa täydelliseen lopputulokseen. CitySolar-älyroskiksen suunnittelussa on otettu huomioon sekä loppukäyttäjän että jätehuollon tarpeet.

CitySolar älyroska-astian ominaisuudet

100 % aurinkoenergialla toimiva

CitySolarin aurinkoenergialla toimiva jäteastia on suunniteltu ja testattu niin, että se toimii täydellisesti myös meillä Pohjoismaissa.

3-in-1 kapasiteettiratkaisu

Mahdollisuus vaihtaa kapasiteettia 120 litrasta, 240 litrasta tai 360 litraan mieltymysten tai kausittaisten tarpeiden mukaan.

Voit säätää kapasiteettia käyttämällä tavallista 240 litran jäteastiaa tai lisäämällä 120 litran alumiinisen sisävuoren astiaan.

Vaihdettavat paneelit

Kenttäolosuhteissa vaihdettavat paneelit, jotka voidaan vaihtaa nopeasti alle 10 minuutissa, minimoivat ilkivallasta aiheutuvat kustannukset ja pidentävät tuotteen käyttöikää.

Markkinoiden suurin kapasiteetti

Jopa 2000 litraa tiivistettyä jätettä! Tämä vastaa jopa 10 tavallista 240 litran jäteastiaa puristamattomalla jätteellä. Patentoitu tiivistysjärjestelmä mahdollistaa maksimaalisen ulottuvuuden tiivistämiseen pohjaan asti.

Paloturvalliset ja korroosiovapaat materiaalit

CitySolar on valmistettu SST-teräksestä ja ainutlaatuisesta galvanoidusta teräksestä, jolla on korkein korroosioluokka C5. Materiaalit parantavat merkittävästi paloturvallisuutta ja korroosionkestävyyttä.

Patentoitu puristusjärjestelmä

Patentoidun puristusjärjestelmän ansiosta voit käyttää suurinta mahdollista ulottuvuutta, jolloin jäte tiivistyy koko matkalta.
pohjaan. CitySolarin keskimääräinen puristussuhde on 5:1.

Filling level white

Tarkka täyttötason mittaus

Patentoitu täyttötason mittaustekniikka tuottaa tarkkoja tuloksia ja auttaa välttämään kalliita ja tarpeettomia keräyksiä.

Reaaliaikaiset tiedot pilvipalvelussa

FinbinCare-pilvipalvelu tallentaa reaaliaikaista tietoa, mukaan lukien käyttötietojen (luukkujen avaukset) raportointi.

manual and mechanical white

Manuaalinen tai mekaaninen tyhjennys

CitySolar voidaan tyhjentää mekaanisesti, kuten nykyaikaisilla jäteautoilla, tai manuaalisesti käsin.

branding white

Ulkoasu makusi mukaan

CitySolar roska-astiat voidaan räätälöidä erilaisilla tarroilla, teippauksilla ja RAL-värikartan väreillä, jotta ne sopivat kaupunkikuvaan.

foot pedal white

Luukun avaus jalkapolkimella

Jalkapoljin mahdollistaa jäteastian kannen avaamisen ilman käsiä, mikä edistää hygieniaa.

CitySolar lisävarusteet

Uusia lisävarusteita tulossa pian