CitySolar SMART BIN

Search
Close this search box.

CitySolar älyroska-astia

Setting New Standards | 3-in-1 muunneltava kapasiteetti

Edistyksellinen 100 % aurinkoenergialla toimiva puristava jäteastia

CitySolar on 100-prosenttisesti aurinkoenergialla toimiva älykäs jäteastia, joka tarjoaa nykyaikaisen ratkaisun kaupunkien älykkääseen ja tehokkaaseen jätehuoltoon. Sen tarkka täyttötason mittausjärjestelmä ja reaaliaikainen ilmoitusjärjestelmä helpottavat ja tehostavat jätehuoltoa. CitySolar on suunniteltu ja testattu toimimaan täydellisesti myös rajoitetussa valaistuksessa, kuten Pohjoismaissa.

Tie puhtaampaan ympäristöön

Valitsemalla CitySolar-älykkään jäteastian voit vähentää jätteenkuljetuksen tarvetta ja auttaa vähentämään hiilidioksidipäästöjä jopa 90 %. Valitse CitySolar – moderni ja kestävä ratkaisu kaupunkien jätehuoltoon!

Miksi CitySolar älyroska-astia

Vakio-ominaisuudet

Valinnaiset ominaisuudet

Kestävä kehitys

100-prosenttisesti aurinkoenergialla toimiva ja kestävistä, 90-prosenttisesti kierrätettävistä materiaaleista valmistettu CitySolar älyroska-astia on suunniteltu tukemaan kestävää kehitystä ja tulevaisuuden jätehuoltoa. Kenttäolosuhteissa nopeasti (10min) vaihdettavien paneelien ansiostahuoltotarpeet ja -kustannukset ovat pienemmät. Ei enää ilkivallan aiheuttamia keskeytyksiä!

Kustannussäästöt

CitySolar-älyastioiden puristin auttaa lisäämään niiden kapasiteettia jopa 2000 litraan, mikä vähentää tyhjennysväliä merkittävästi. Vähennä kustannuksia ja päästöjä 90 % CitySolar älyroska-astialla. Älykäs jäteastia optimoi jätteiden keräyksen älykkäiden antureiden avulla, mikä vähentää tarpeettomia keräyksiä ja johtaa merkittäviin säästöihin.

Puhtaampi kaupunkiympäristö

Ei enää liian täysiä roska-astioita ja roskia kaupunkikuvassa. Tervetuloa tehokas ja siisti jätehuolto CitySolarin avulla! Kun jäte puristetaan, roska-astiat eivät pääse täyttymään ja kutsumattomia vieraita, kuten kuten rottia ja kärpäsiä. Jalkapolkimella avattava luukku mahdollistaahygieenisen käyttökokemuksen.

Astiaan mahtuu jopa 2000 litraa jätettä - Yli 16 kertaa enemmän kuin tavalliseen 120 litran roska-astiaan.

Miksi tyytyä yhtään vähempään? CitySolar älyroska-astia sisältää patentoitua teknologiaa, ja sen puristussuhde on keskimäärin 5:1. CitySolariin mahtuu jopa 2000 litraa roskia. Valitse kolmesta eri tilavuusta: 120 litraa, 240 litraa tai 360 litraa. CitySolar tarjoaa räätälöitävissä olevia ratkaisuja tehokkaaseen ja tulokselliseen jätteenkeräykseen.

Liity mukaan

Nämä kaupungit ovat jo valinneet CitySolar älyroska-astian matkalle kohti kestävämpää kaupunkiympäristöä. Liity näiden kaupunkien joukkoon ja ota askel kohti kestävää tulevaisuutta aurinkoenergialla toimivan CitySolar-älykkään jäteastian avulla – innovatiivinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu nykyaikaiseen jätehuoltoon.

CitySolar Smart Bin
TUKHOLMA, Ruotsi
CitySolar Smart Bin Tallinn
TALLINNA, Viro
CitySolar RAL 7024 Smart Bin Helsinki Tuomiokirkko
HELSINKI, Suomi
CitySolar Smart Bin in Riga Latvia
RIIKA, Latvia
CitySolar Smart Compacting Bin Oslo
OSLO, Norja
CitySolar Smart Bin with custom stickers
TURKU, Suomi
CitySolar Pays de l'Or Montpellier France
MONTPELLIERIN ALUE, Ranska

Oletko valmis päivittämään jätehuoltojärjestelmäsi?

Toimitetut CitySolar-älykkäät jäteastiat
0
Jälleenmyyjät ympäri maailmaa
0
litraa puristettua jätettä
0