CitySolar SMART BIN

Search
Close this search box.

CitySolar älyroska-astia -
Älykkään jätehuollon tulevaisuus

Esittelyssä CitySolar älyroska-astia – vallankumouksellinen jätteiden puristamiseen tarkoitettu älykäs jäteastia, 100 % aurinkoenergialla. Patentoidun teknologiansa ansiosta tämä roska-astia tulee määrittelemään tehokkaan jätehuollon uudelleen. CitySolarin valtava, jopa 2000 litran kapasiteetti mahdollistaa pitkän ja kustannustehokkaan tyhjennysvälin.

Jätehuollon tarpeiden mukaan muunneltava 3-in-1-kapasiteettiratkaisu

Uuden CitySolar-älyroskiksen avulla voit kolmen jäteastiakoon välillä: 240 litran jäteastia, 120 litran jäteastia tai suuremman takapaneelin ansiosta jopa 360 litran jäteastia. Tämä muunneltavuus varmistaa, että voit helposti skaalata jäteastian kapasiteettia sijaintisi ja alueella syntyvien jätteiden määrän mukaan, olipa kyseessä sitten vilkas kaupungin keskusta tai pienempi asuinalue. Sano hyvästit kiinteän kokoisten jäteastioiden rajoituksille ja koe räätälöidyn jätteenkeräyksen tuomat edut.

Cs vs traditional litter bins 5_2
CitySolar 240 litran jäteastialla + 120 litran sovittimella varustettuna
0 litraa
Cs vs traditional litter bins 10
CitySolar ja 240 litran pyörällinen jäteastia
0 litraa
CITYSOLAR vs traditional litter bins 14
CitySolar 360 litran jäteastialla
0 litraa

Setting New Standards

Citysolarin puristava, sensoreilla varusteltu älykäs jäteastia ei ainoastaan purista jätettä, vaan se myös vähentää sekä käyttökustannuksia että hiilijalanjälkeä jopa 90 prosenttia. Sano hyvästit tehottomuudelle ja monta kertaa päivässä tyhjennettäville perinteisille roska-astioille.

Ainutlaatuisen, patentoidun puristusjärjestelmänsä ansiosta CitySolar älyroskis muuttaa jätehuoltoa ja tehostaa toimintoja samalla kun se suojelee ympäristöä vähentämällä tyhjennysten määrää radikaalisti. CitySolar – jätehuollon tulevaisuus

CitySolarin hyödyt

Säästöt kustannuksissa

CitySolar auttaa vähentämään tyhjennyskustannuksia jopa 90 % virtaviivaistamalla jätteiden keräystä. Takaisinmaksuaika jopa vain vuoden – nopeaa tuottoa myös suurille kaupungeille.

Siisteys ja estetiikka

CitySolar edistää siisteyttä ja luo turvallisemman ja miellyttävämmän ympäristön. Muuta kaupunkikuvasi siistiksi ja edistä kestäviä, moderneja jätehuoltokäytäntöjä.

Kestävä kehitys

CitySolar aurinkoenergialla toimiva älyroska-astia tehostaa jätteidenkeräystä, mikä vähentää keräysmatkoja ja jopa 90 prosenttia kuljetusten hiilidioksidipäästöjä. Lisäksi 95 % CitySolarin valmistukseeen käytetyistä materiaaleista on kierrätettäviä.

Tehokkuus ja turvallisuus

CitySolar älyroska-astia tehostaa tyhjennysprosessia, minimoi jätteenkeräyshenkilöstön manuaalisen käsittelyn riskit ja varmistaa turvallisuuden.

Edulliset elinkaarikustannukset, helppo huollettavuus

CitySolar Smart Bins on rakennettu kestämään, minimoimaan elinkaarikustannukset ja maksimoimaan tehokkuus laadukkailla materiaaleilla ja mullistavan nopealla (10min), helpolla paneelien vaihdolla. Vaihda vaurioituneet ja huoltoa kaipaavat paneelit kenttäolosuhteissa, vähennä ilkivallan aiheuttamia kustannuksia.

Tuotetiedot

Ruostumaton teräs

Sinkitty teräs, jonka korkein korroosioluokka on C5.

Kokonaiskorkeus 1490 mm

Kokonaisleveys 770 mm

Soveltuvat roska-astiat 120 L (sovitin 240L astiaan) / 240 L / 360 L

Puristussuhde 5:1

Järjestelmän jännite 12 V

Skandinaavinen muotoilu

CitySolar-älykkäässä jäteastiassa on tyylikäs ja minimalistinen skandinaavisesti inspiroitunut muotoilu, jossa on selkeät linjat ja moderni estetiikka. Sen virtaviivainen muoto on sekä toimiva että visuaalisesti houkutteleva, ja se sisältää kehittynyttä aurinkoenergialla toimivaa tekniikkaa, joka tehostaa jätehuoltoa. Lue lisää meistä ja tarinasta CitySolar Smart Binin takana.

 

CitySolar aurinkoenergialla toimiva roskapuristin valmistetaan Suomessa tehtaallamme. Se on valmistettu korkealaatuisesta galvanoidusta teräksestä, joka parantaa merkittävästi tuotteen korroosionkestävyyttä ja tekee materiaalista helpommin maalattavan. Oma maalaamomme takaa pintakäsittelyprosessin hyvän hallinnan, joka johtaa täydelliseen lopputulokseen. CitySolar-älysäiliön suunnittelussa on otettu huomioon sekä loppukäyttäjän että huollon tarpeet.

CitySolar Smart Binin tärkeimmät ominaisuudet

100 % aurinkoenergialla toimiva

CitySolarin aurinkoenergialla toimiva jäteastia on suunniteltu ja testattu niin, että se toimii täydellisesti myös rajoitetussa valaistuksessa, kuten Pohjoismaissa.

3-in-1 kapasiteettiratkaisu

Mahdollisuus vaihtaa kapasiteettia 120 litrasta, 240 litrasta tai 360 litraan mieltymysten tai kausittaisten tarpeiden mukaan.

Voit säätää kapasiteettia käyttämällä tavallista 240 litran pyöräkeräysastiaa tai lisäämällä 120 litran alumiinisen sisävuoren astiaan.

Vaihdettavat paneelit

Kentällä vaihdettavat paneelit, jotka voidaan vaihtaa nopeasti alle 10 minuutissa, minimoivat vandalismista aiheutuvat kustannukset ja pidentävät tuotteen käyttöikää.

Markkinoiden suurin kapasiteetti

Jopa 2000 litraa tiivistettyä jätettä! Tämä vastaa jopa 10 tavallista 240 litran jäteastiaa pakkaamattomalle jätteelle. Patentoitu tiivistysjärjestelmä mahdollistaa maksimaalisen ulottuvuuden tiivistämiseen pohjaan asti.

Paloturvalliset ja korroosiovapaat materiaalit

CitySolar on valmistettu SST-teräksestä ja ainutlaatuisesta galvanoidusta teräksestä, jonka korkein korroosioluokka on C5. Materiaalit parantavat merkittävästi paloturvallisuutta ja korroosionkestävyyttä.

Patentoitu tiivistysjärjestelmä

Patentoidun tiivistysjärjestelmän ansiosta voit käyttää suurinta mahdollista ulottuvuutta, jolloin jäte tiivistyy koko matkalta.
pohjaan.

Filling level white

Tarkka täyttötason mittaus

Patentoitu täyttötasotekniikka tuottaa tarkkoja tuloksia ja auttaa välttämään kalliita ja tarpeettomia keräyksiä.

Reaaliaikaiset tiedot pilvipalvelussa

FinbinCare-pilvipalvelu, mukaan lukien käyttötietojen (luukkujen avaukset) raportointi.

manual and mechanical white

Manuaalinen tai mekaaninen tyhjennys

CitySolarin aurinkoenergialla toimiva jätepuristin voidaan tyhjentää mekaanisesti, kuten nykyaikaisilla kuorma-autoilla, tai käsin.

branding white

Mukauta makusi mukaan

CitySolar Smart Bins -säiliöt voidaan räätälöidä erilaisilla tarroilla, kääreillä ja RAL-värikartan väreillä, jotta ne sopivat tilasi estetiikkaan.

foot pedal white

Kädet vapaana avaaminen

Jalkapoljin mahdollistaa jäteastian kannen avaamisen ilman käsiä, mikä edistää hygieenistä jätehuoltoa.

CitySolar Smart Bin -lisävarusteet

Uusia lisävarusteita tulossa pian